« Inapoi | Noutati

Alaturi de persoanele care au nevoie de servicii medicale si recuperare

Fundatia Sensiblu s-a numarat printre sponsorii a galelor organizate de partenerii sai, Fundatia Regina Maria si Asociatia MAME, fiecare dintre ele abordand subiecte la fel de sensibile si importante: accesul la servicii medicale a persoanelor defavorizate, neasigurate social, si oferirea de servicii de suport si recuperare copiilor diagnosticati cu cancer.

logo RM

Gala Fundatiei Regina Maria s-a aflat la cea de-a treia editie, dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea Reginei Maria, care ii inspira in toate proiectele lor.
Evenimentul a avut ca scop strangerea de fonduri pentru cele doua policlinici sociale ale fundatiei, in care se ofera servicii medicale si sociale unor oameni care au nevoie de un stadiu de normalitate în viata lor, pentru care accesul la serviciile medicale nu ar trebui sa reprezinte un lux si carora li s-a pus eticheta de „saraci”.
Fundatia Regina Maria este de doi ani partener al Fundatiei Sensiblu. Pacientii policlinicilor sociale sunt ajutati cu produse non-farmaceutice si de igiena personala, iar beneficiarele Fundatiei Sensiblu pot face analize gratuite in cele doua policlinici.

balul stelutelorBalul Stelutelor este un eveniment caritabil organizat anual de Asociatia M.A.M.E. cu scopul de a strange fonduri in beneficiul copiilor bolnavi de cancer si alte boli grave, care primesc servicii de suport si recuperare in cadrul Centrului Stelutelor.
Este al doilea an in care compania noastra este alaturi de Asociatia M.A.M.E. la acest eveniment, in anul anterior avand alaturi si brandul Oxyance. Prin programul Zona de Bunavointa, compania a sprijinit financiar cazuri ale unor copii cu boli grave aflati in asistenta Asociatiei M.A.M.E, si ofera produse non-farmaceutice beneficiarilor asociatiei.
La eveniment, Fundatiei Sensiblu i s-a oferit un certificat de apreciere pentru sustinerea financiara a Centrului Stelutelor.