« Inapoi | 2006

Campania “Sanatate si speranta”

Fundatia Sensiblu, cu sprijinul A&D Pharma, a oferit suport concret victimelor celor mai grave inundatii din ultimii 100 de ani din Romania. “Sanatate si speranta” a fost numele celei mai mari campanii de intrajutorare desfasurate de o corporatie in 2005 si 2006.

Angajati ai Sensiblu si Mediplus, precum si medici voluntari, au mers in zonele sinistrate si, timp de o luna, au oferit asistenta victimelor din zonele respective.

Campania “Sanatate si speranta” din 2006 a vizat sinistratii din cele mai afectate localitati: Chiselet, Manastirea, Spantov (jud. Calarasi), Bechet, Macesu de Jos si Rast (jud. Dolj) si Tarlisua (jud. Bistrita-Nasaud).

Actiunile imediate au fost orientate catre rezolvarea problemelor urgente si au vizat in mod prioritar copiii. Sanatatea copiilor a fost preocuparea noastra principala.

Fundatia Sensiblu, cu sprijinul companiei Sensiblu, a trimis in mai multe zone ale tarii 30 000 cutii de lapte praf si 5 000 de biberoane.

De asemenea, 30 000 perechi de incaltaminte au fost transportate in regiunile inundate, alaturi de o cantitate considerabila de medicamente pentru cele cateva sute de sinistrati din jud. Bistrita Nasaud.