Noutati

Parteneriat Fundatia Sensiblu – Clubul Rotary Abrud Campeni pentru Spitalul Orasenesc Abrud

13.500 euro este valoarea sustinerii financiare pe care Fundatia Sensiblu o ofera Spitalului Orasenesc Abrud pentru achizitionarea de aparatura medicala
detalii

Solidaritate cu victimele violentei domestice

Astazi, 25 Noiembrie, cu ocazia Zilei Internationale impotriva Violentei asupra Femeilor, Fundatia Sensiblu te invita sa te alaturi campaniei sale si sa porti panglica alba in semn de solidaritate cu victimele violentei domestice.
detalii

“Sanatate prin prietenie” – Premiat la Gala „Oameni pentru oameni”

“Sanatate prin prietenie” desemnat Cel mai bun program de CSR al unei companii in cadrul Galei „Oameni pentru oameni”, editia 2016.
detalii

Peste 400 de persoane au participat la Marsul “Impreuna pentru siguranta femeilor!”

Ordinul de interdictie emis de politie - cerut de cele peste 400 de persoane care au participat la Marsul “Impreuna pentru siguranta femeilor!”
detalii

Impreuna pentru siguranta femeilor – Mars impotriva violentei

Reteaua pentru prevenirea si combaterea violentei Impotriva femeilor (www.violentaimpotrivafemeilor.ro) organizeaza sambata, 15 octombrie 2016, marsul “Impreuna pentru siguranta femeilor”, care militeaza impotriva tuturor formelor de violenta manifestate asupra femeilor.
detalii

Ghid practic pentru victimele violentei domestice

Reteaua pentru prevenirea si combaterea violentei impotriva femeilor a elaborat un ghid util victimelor violentei domestice si specialistilor care ofera suport acestora
detalii