Noutati

Un nou curs acreditat C.N.A.S.R pentru lucratorii in domeniul violentei sexuale si de gen

In perioada 8 - 10 septembrie 2020, in Bucuresti, Fundatia Sensiblu organizeaza un nou curs acreditat C.N.A.S.R. pentru absolventii Facultatii de Asistenta Sociala, precum si profesionistii care lucreaza sau intentionează sa lucreze cu cazuri de violenta sexuala si de gen, in special cu solicitantii de azil
detalii

Proceduri de siguranta la reinceperea consilierilor directe

Pentru a veni in sprijinul persoanelor care au nevoie de suport imediat, protejand in acelasi timp sanatatea lor si a angajatilor nostri, reluam sedintele de consiliere in cadrul centrului Casa Blu, in conditii sporite de siguranta si respectand recomandarile autoritatilor.
detalii

Cerem sprijinul Guvernului pentru a ne continua misiunea sociala

Criza in care deja a intrat sectorul privat din Romania va darama, intr-un efect de domino, societatea civila si intregul sector neguvernamental.
detalii

Plan de siguranta pentru femeile aflate intr-o relatie violenta

Pentru a veni in ajutorul femeilor aflate intr-o relatie abuziva si constranse acum la izolare alaturi de agresor, am conceput un plan in care recomandam luarea anumitor masuri pentru cresterea sigurantei.
detalii

Actioneaza ACUM impotriva violentei!

In prezent, intr-o societate si o lume blocata, in care cea mai importanta recomandarea este #staiacasa, persoanele agresate si copiii lor au un risc dublu de a-si pierde viata.
detalii

Plan de siguranta pentru parinti singuri si copii, in contextul COVID-19

Oricine poate fi afectat de coronavirus, iar parintii singuri cu copii sunt unul dintre grupurile vulnerabile. Recomandam crearea unui plan de siguranta impreuna cu copiii, in acord cu varsta si capacitatea lor de intelegere si decizie, precum si cu persoanele de incredere care va pot sprijini.
detalii