Noutati

Orasul Faptelor Bune, sansa la o viata mai buna pentru persoanele care au nevoie de ajutor

Binele si sanatatea semenilor nostri sunt preocupari constante pentru Fundatia Sensiblu. Am dus aceasta grija la un alt nivel, pentru al doilea an consecutiv alaturandu-ne campaniei Orasul Faptelor Bune organizata de Radio ZU
detalii

Campanie regionala impotriva violentei bazate pe gen

Fundatia Sensiblu s-a alaturat Politiei Romane, Asociatiei ANAIS si altor agentii de aplicare a legii din Bulgaria si Ungaria, in cadrul campaniei regionale a OSCE de sensibilizare impotriva violentei bazate pe gen.
detalii

Marsul “Impreuna pentru siguranta femeilor!” a ajuns la a V-a editie

Organizatiile neguvernamentale din domeniul prevenirii si combaterii violentei impotriva femeilor ies in strada sambata, 19 octombrie 2019, la MARSUL “IMPREUNA PENTRU SIGURANTA FEMEILOR”.
detalii

Ziua Internationala a Femeii Vaduve, marcata pentru prima data in Romania

Pe data de 23 iunie, recunoscuta la nivel international ca Ziua Internationala a Femeii Vaduve, va fi organizata prima conferinta dedicata familiilor monoparentale alcatuite din parinti care isi cresc singuri copiii dupa pierderea partenerului de viata.
detalii

Botosanenii aprind ”Luminite pentru viata”

In lunile martie si aprilie, Fundatia Sensiblu a fost partener al brandului Trussa, in cadrul initiativei Luminite pentru viata, care a adus in prim plan o statistica alarmanta pentru societate – Romania este pe primul loc in U.E. la mortalitate infantila. In 2017, 1.360 de bebelusi au murit inainte sa implineasca un an, iar in

detalii

Locuitorii din Muntii Apuseni vor beneficia de ecografii cardiace gratuite

Cu sprijinul Sensiblu, Cabinetul medical mobil a fost dotat cu un ecograf nou, modern, portabil, care dispune de o sonda suplimentara pentru ecografii cardiace, alaturi de cea pentru ecografii abdominale si transvaginale. Astfel, cabinetul va raspunde mult mai eficient nevoilor medicale ale pacientilor din comunitatile izolate din Muntii Apuseni.
detalii