Noutati

Traseul pentru obtinerea unui ordin de protectie

Legea prevede că victima violentei in familie poate solicita singura un ordin de protectie fara avocat. Dar pasii pe care trebuie sa ii urmeze sunt numerosi, este nevoie de efort si rabdare. Un sprijin important il ofera centrele de consiliere specializate. Se pot cere informatii la telefon. Cererea de emitere a unui ordin de protectie

detalii

Peste 500 de pacienti din Abrud vor beneficia de modernizarea Spitalului Orasenesc

Cu sprijinul Fundatiei Sensiblu si al Asociatiei Rotary Club “Floare de colt” Abrud Campeni, peste 500 de pacienti din Abrud vor beneficia de modernizarea Spitalului Orasenesc
detalii

Parteneriat Fundatia Sensiblu – Clubul Rotary Abrud Campeni pentru Spitalul Orasenesc Abrud

13.500 euro este valoarea sustinerii financiare pe care Fundatia Sensiblu o ofera Spitalului Orasenesc Abrud pentru achizitionarea de aparatura medicala
detalii

Solidaritate cu victimele violentei domestice

Astazi, 25 Noiembrie, cu ocazia Zilei Internationale impotriva Violentei asupra Femeilor, Fundatia Sensiblu te invita sa te alaturi campaniei sale si sa porti panglica alba in semn de solidaritate cu victimele violentei domestice.
detalii

“Sanatate prin prietenie” – Premiat la Gala „Oameni pentru oameni”

“Sanatate prin prietenie” desemnat Cel mai bun program de CSR al unei companii in cadrul Galei „Oameni pentru oameni”, editia 2016.
detalii

Peste 400 de persoane au participat la Marsul “Impreuna pentru siguranta femeilor!”

Ordinul de interdictie emis de politie - cerut de cele peste 400 de persoane care au participat la Marsul “Impreuna pentru siguranta femeilor!”