Despre noi

Bazele Fundatiei

Fondata in anul 2002, Fundatia Sensiblu reprezinta divizia de responsabilitate sociala a A&DPharma si este un liant intre companie, comunitate si mediul non-guvernamental.

Odata cu infiintarea sa, a lansat Programul Casa Blu pentru sustinerea femeilor şi copiilor victime ale violentei in familie si este una dintre putinele fundatii corporative care furnizeaza servicii directe unei categorii de beneficiari. Componenta de interventie este corelata cu preventia violentei in familie, fundatia deruland campanii anuale de educare si informare a publicului. De asemenea, o atentie crescuta este acordata dezvoltarii profesionale a specialistilor din alte organizatii si institutii, preocupati de problematica violentei in familie, care pot beneficia de traininguri si workshopuri specifice.

Declaratia de misiune

Fundatia are ca scop cresterea calitatii vietii diferitelor categorii de persoane aflate intr-o stare de nevoie – copii, persoane varstnice, persoane cu handicap, persoane dependente de consumul de droguri, alcool sau alte substante toxice, familii monoparentale, persoane afectate de violenta in familie, persoane infectate sau bolnave HIV/SIDA, fara venituri sau cu venituri mici etc., promovarea unor servicii de calitate in domeniul asistentei sociale si participarea activa la dezvoltarea serviciilor sociale. Fundatia isi propune intarirea sectorului neguvernamental prin cresterea calitatii activitatilor derulate in cadrul acestuia si dezvoltarea capacitatii institutionale a organizatiilor neguvernamentale, ca principali actori ai societatii civile.

Valorile Fundatiei Sensiblu

valorile-brandului

Prezentarea Board-ului

Florin Buligoanea

Florin Buligoanea

Presedinte

"Suntem o fundatie corporativa puternica, in care oamenii au incredere si unde nu doar cauta sprijin, ci sunt dispusi sa-l si ofere. Cu fiecare campanie derulata de fundatie, realizam ca este vorba de cat mai multe vieti salvate, nu de statistici seci. Ajutorul vostru este nepretuit, asa cum sunt si vietile femeilor care sunt sustinute prin Programul Casa Blu sa inceapa o viata normala, armonioasa si lipsita de violenta."

MonicaToni

Monica Toni

Vicepresedinta

"Fundatia Sensiblu este un partener de incredere pentru organizatiile neguvernamentale si pentru autoritatile care se implica in stoparea acestui fenomen, pentru ca ea ofera a doua sansa femeilor si copiilor care nu mai vor sa fie victime ale abuzurilor de orice natura."

Cristina Horia

Cristina Horia

Directoare Executiva

"Ceea ce ne-a diferentiat de-a lungul timpului, de celelalte organizatii non-guvernamentale, a fost statutul de fundatie corporativa, deoarece ne bucuram de sustinerea unei companii puternice cum e Sensiblu. In acelasi timp, suntem unici prin faptul ca am decis sa furnizam servicii directe persoanelor aflate in dificultate, care au devenit cei mai buni ambasadori ai fundatiei. Am invatat multe lucruri, am trecut prin multe schimbari si inca mai avem un drum lung inainte pana cand vom ajunge la maturitate. Tuturor celor care ne-au ajutat sa crestem le multumim pentru incredere, pentru implicare si pentru dorinta de a schimba o mica parte din lumea in care traim."