« Inapoi | Implica-te

Fii responsabil …

… si hotaraste TU pentru ce vor fi folositi 2% din impozitul pe care il datorezi statului!
Nu te costa nimic! Dar gestul tau poate ajuta organizatiile non-guvernamentale sa ofere asistenta mai multor persoane aflate in dificultate!

Noi te incurajam sa sustii cauza femeilor si copiilor victime ale violentei domestice si sa decizi directionarea celor 2% catre programul Casa Blu al Fundatiei Sensiblu!

Programul Casa Blu rezista de peste 10 ani și in fiecare an din ce in ce mai multe persoane apeleaza la serviciile noastre de consiliere gratuita. In anul 2012 au fost asistate cu 100% mai multe persoane decat in 2011. Si acest lucru a fost posibil si datorita contributiei tuturor celor care au virat 2% din impozitul pe venit catre Fundatia Sensiblu!

Iti multumim, in numele echipei si al celor care au apelat la serviciile CasaBlu, pentru ca ai ales anul trecut sa directionezi 2% din impozitul pe venit catre fundatia noastra.

Daca in 2011 strangeam 47 000 lei din 2%, anul trecut am reusit, datorita voua, sa ajungem la 53 000 lei!

Numarul femeilor si copiilor victime ale violentei domestice este in crestere! Cu ajutorul vostru, putem sa le oferim serviciile de care au nevoie!

Descarca Declaratia 230 completata cu datele Fundatiei Sensiblu, semneaza-o si depune-o la Administratia Financiara de domiciliu!

Simplu! Dar de mare ajutor!

Banner-Final-Facebook