« Inapoi | Implica-te

Cu 2% de la tine, putem face mai mult bine!

Va multumim ca in fiecare an ne sunteti alaturi in campania de colectare a 2% din impozitul pe venit!

Pentru campania derulata in anul 2017, pana in prezent administratiile financiare au virat catre fundatie 80 280 lei, suma aproximativ egala cu cea colectata in anul 2016.

Anul acesta avem nevoie si mai mult de suportul vostru, pentru ca toate modificarile fiscale facute de la inceputul anului au avut impact si asupra acestei facilitati. Reducerea impozitului pe venit de la 16% la 10% va avea ca rezultat o micsorare a sumelor colectate de organizatiile non-guvernamentale cu 37,5%. Asadar, pentru a colecta aceleasi sume ca in anii precedenti, trebuie sa strangem cu aprox. 40% mai multe formulare.

Pana in prezent, din fondurile colectate, am platit chiria pe un an unei femei supravietuitoare a violentei domestice si fiicei ei, am cumparat o masina de spalat pentru o alta femeie cu doi copii si am platit un curs de cofetar pentru o a treia doamna.

O femeie si copiii ei sunt urmatorii pe lista noastra pentru plata chiriei, iar o femeie impreuna cu fiica  vor fi sustinute financiar pana cand mama isi va gasi un loc de munca.

Le poti fi alaturi urmand cativa pasi simpli:

Pasul 1: tipareste Declaratia 230 completata cu datele Fundatiei Sensiblu
Pasul 2: completeaza Declaratia cu datele tale (pct. I – Date de Identificare a contribuabilului) si semneaza in josul paginii (Semnatura contribuabil)
Pasul 3: pana la data de 25 mai 2018, Declaratia poate fi depusa direct de contribuabil la Administratia Financiara de domiciliu sau trimisa prin posta cu recomandare. Contribuabili care au acces la serviciul Spatiul privat virtual pe pfinternet.anaf.ro pot depune Declaratia online.

In ciuda tuturor obstacolelor, impreuna putem face mai mult bine!

Va multumim pentru fiecare Declaratie depusa!

Banner-cover