« Inapoi | Noutati

Orasul Faptelor Bune, sansa la o viata mai buna pentru persoanele care au nevoie de ajutor

Binele si sanatatea semenilor nostri sunt preocupari constante pentru Fundatia Sensiblu. Incepand din 2018, Fundatia a dus aceasta grija la un alt nivel, alaturandu-se campaniei Orasul Faptelor Bune organizata de Radio ZU, in cadrul careia, timp de 7 zile, oameni din toata tara au donat bani pentru doi copii cu probleme grave de sanatate – Sara, in varsta de 1 an, diagnosticata cu sindrom Schimmelpenning, si Teodora, de 3 ani, diagnosticata cu dipareza spastica moderata.

Donatiile din 2018 au depasit 1,4 milioane lei si au fost facute atat in urna din casa Radio ZU instalata in Piata Universitatii din Bucuresti, cat si in conturile puse la dispozitie de Fundatia Sensiblu. Mii de oameni au manifestat o solidaritate deosebita cu familiile celor doua fetite si le-au oferit micutelor sansa la tratamente inovatoare in Statele Unite ale Americii, care le-au imbunatatit semnificativ starea de sanatate si chiar le-au salvat viata.

„Traiește prin daruieste”, 15 – 21 decembrie, Piata Unirii din Oradea, in cadrul Targului de Craciun

Afis OFB

Pentru al 4-lea an consecutiv, Orasul Faptelor Bune continua sa scrie povesti frumoase. Orasul Faptelor Bune este locul in care minunile devin realitate pentru ca aici oamenii de bine se intalnesc cu oamenii care au nevoie. Mesagerii sunt cei 8 DJ-i Radio ZU care, cu o saptamana inainte de Craciun, aleg sa se inchida intr-o casa de sticla si sa ajute la infaptuirea minunilor.

7 zile, 24 de ore din 24 de ore, live in maratonul faptelor bune

Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Razvan Popescu, Flick „Domnul Rima”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu si Adi Mihaila „The Hitman” sunt pregatiti!

Cazurile medicale vor putea fi inscrise pe platforma dedicata campaniei in cadrul site-ului Radio ZU – www.radiozu.ro/orasulfaptelorbune – iar dintre acestea echipele Radio ZU si ale Fundatiei Sensiblu vor selecta propuneri, in functie de gravitate si sumele necesare pentru tratament.

Anul acesta, oamenii care vor sa faca fapte bune vor avea la dispozitie urne de donatii si in 36 de farmacii Sensiblu din 17 orase. Donatiile din urnele Sensiblu vor fi distribuite in mod egal catre cazurile selectate.

 

De asemenea, donatiile pot fi facute si in cele doua conturi speciale ale Fundatiei Sensiblu

depuneri in LEI: RO13 BACX 0000 0000 3080 0008

depuneri in EURO: RO83 BACX 0000 0000 3080 0009

Astfel, speram ca sumele stranse sa le depaseasca pe cele din 2018 si, impreuna, sa facem cat mai mult bine semenilor nostri!