« Inapoi | Noutati

Proceduri de siguranta la reinceperea consilierilor directe

Carantina si starea de alerta ne-au perturbat profund activitatea in programul Casa Blu pentru persoanele afectate de violenta domestica, in care serviciile sunt oferite in interactiunea directa, fata in fata, cu beneficiarii nostri.

Pentru a veni in sprijinul persoanelor care au nevoie de suport imediat, protejand in acelasi timp sanatatea lor si a angajatilor nostri, reluam sedintele de consiliere in cadrul centrului Casa Blu, in conditii sporite de siguranta si respectand recomandarile autoritatilor.

Astfel,

Angajatii Fundatiei Sensiblu isi vor dezinfecta mainile si spatiile centrului de consiliere dupa fiecare vizitator, vor purta obligatoriu masca si botosi de unica folosinta, le va fi monitorizata temperatura, vor pastra distanta de 1,5 – 2 metri intre ei si fata de beneficiarii cu care vin in contact

Accesul beneficiarilor in spatiile Fundatiei Sensiblu se va face numai in baza unei programari telefonice si a unui screening telefonic de COVID-19. La intrarea in centrul de consiliere, vizitatorii isi vor dezinfecta mainile, vor purta masca, botosi de unica folosinta, li se va lua temperatura si vor completa o declaratie pe proprie raspundere. Vor pastra distanta de 1,5 – 2 metri fata de celelalte persoane din centru.

Intalnirile nu vor depasi 45 minute, iar spatiile vor fi dezinfectate cu lampa UV dupa fiecare sedinta de consiliere

Persoana programata nu se va prezenta insotita de alte persoane (exceptie pot face copilul/copiii in cazul in care nu exista nici o alta varianta de supraveghere)

Pentru persoanele care, din motive variate – preferinte personale, simptome COVID-19, teama de imbolnavire, boli preexistente, imposibilitatea de a se deplasa, lipsa de timp, domiciliul in alta localitate decat Bucuresti, ramane disponibil serviciul de consiliere si terapie telefonica si online.

postare