« Inapoi | Noutati

Profesionalismul si implicarea responsabila a Fundatiei Sensiblu au fost premiate

Saptamana aceasta, in cadrul unui eveniment desfasurat la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din Bucuresti, Ministerul Muncii si Justitiei Sociale i-a acordat Fundatiei Sensiblu “Diploma de Bune Practici” pentru centrul de recuperare Casa Blu pentru victimele violentei in familie.
Premiul a fost decernat fundatiei in urma unui concurs intitulat “100 de exemple de bune practici in serviciile sociale din Romania”. Organizata in contextul anului Centenar, competitia s-a adresat furnizorilor publici si privati de servicii sociale care au infiintat si dezvoltat programe considerate modele de buna practica in domeniul de activitate.

Inca din anul 2002, Fundatia Sensiblu lupta impotriva violentei domestice si ofera suport femeilor si copiilor victime prin intermediul centrului de consiliere si al centrului de recuperare din programul Casa Blu. Pana in prezent, fundatia a ajutat peste 5.500 de persoane sa se redescopere, sa se reinventeze si sa traiasca o viata in siguranta. In 2018, au beneficiat de consiliere 238 de persoane, iar 7 femei si 8 copii au fost gazduiti in adapost.

Suntem onorati ca eforturile si implicarea echipei Casa Blu au fost remarcate si ne dorim sa impartasim experienta noastra si altor specialisti din domeniu.

diploma model de buna practica