Rapoarte anuale

Raport 2015

STATISTICI GENERALE

In anul 2015, 114 femei victime ale violentei domestice au solicitat sprijinul serviciilor centrului de consiliere, aproximativ 30% avand varsta cuprinsa intre 31 si 40 de ani. 5 femei si 7 copii au fost gazduiti in adapost pe parcursul anului. O femeie, impreuna cu cei doi copii, a decis sa se intoarca la fostul

Raport 2014

STATISTICI GENERALE

In perioada ianuarie – decembrie 2014 in cadrul programului Casa Blu pentru femeile si copiii victime ale violentei domestice, a fost asistat un numar total de 188 de beneficiare (173 cazuri de violenta in familie, 15 cazuri sociale) si 255 de copii, acesta reprezentand numarul cazurilor noi.
De asemenea, au beneficiat de

Raport 2013

STATISTICI GENERALE
In perioada ianuarie – decembrie 2013 in cadrul programului Casa Blu pentru femeile si copiii victime ale violentei domestice, a fost asistat un numar total de 241 de beneficiare si 396 de copii, acesta reprezentand numarul cazurilor noi.

De asemenea, au beneficiat de servicii de consiliere sociala, psihologica si juridica un numar

Raport 2012

STATISTICI GENERALE
In perioada ianuarie – decembrie 2012, un numar total de 244 de femei si 316 de copii a beneficiat de servicii specializate in cadrul programului Casa Blu pentru victimele violentei domestice. In medie, lunar, au apelat la serviciile Fundatiei un numar de aproximativ 18 cazuri.

Raportul 2012 este disponibil in pagina urmatoare.

Raport 2011

STATISTICI GENERALE

In perioada ianuarie – decembrie 2011 in cadrul programului Casa Blu pentru femeile si copiii victime ale violentei domestice, a fost asistat un numar total de 138 de femei si 223 de copii minori, dintre care 112 de cazuri noi, iar la 26 dintre cazuri s-a continuat interventia, femeile fiind in asistenta Fundatiei

Raport 2010

STATISTICI GENERALE

In perioada ianuarie – decembrie 2010 in cadrul programului Casa Blu pentru femeile si copiii victime ale violentei domestice, a fost asistat un numar total de 154 de beneficiare si 188 de copii.

La 30 dintre cazuri s-a continuat interventia, femeile fiind in asistenta Fundatiei din anii anteriori, cinci dintre aceste cazuri beneficiind

Raport 2009

STATISTICI GENERALE

In perioada ianuarie – decembrie 2009 in cadrul programului Casa Blu pentru femeile si copiii victime ale violentei domestice, a fost asistat un numar total de 166 de beneficiare si 210 de copii, dintre care la 30 dintre cazuri s-a continuat interventia, femeile fiind in asistenta Fundatiei din anii anteriori.

In medie, lunar,