Noutati

Se cauta profesionisti! Aplica sau recomanda!

In perioada iulie – decembrie 2022, Fundatia Sensiblu isi extinde serviciile de suport psihosocial in Suceava si cauta profesionisti cu energie, know-how si entuziasm, disponibili sa lucreze part-time cu refugiati ucraineni, in special femei si copii, pentru a forma o noua echipa.

Informatii detaliate despre fiecare pozitie in Suceava sunt disponibile

detalii

Fundația Sensiblu a lansat platforma www.love-messages.ro ca parte din campania de conștientizare a violenței online

  • In cadrul platformei, persoanele  care sunt sau au fost victime ale violentei in mediul online sunt incurajate sa faca primul pas spre vindecare, prin impartasirea povestilor si experientelor, sub protectia anonimitatii si sa ceara consiliere specializata.
  • Romania nu are statistici despre violenta online. Un astfel de proiect vine sa colecteze informatii despre dimensiunea si

    detalii

Proiectul TECH-WISE, RISK-FREE premiat la Gala Romanian CSR Awards

Cea de-a zecea editie a Galei Romanian CSR Awards, organizata de CSR Media, si-a desemnat castigatorii in data de 14 aprilie 2002.

Juriul, format din profesionisti cu experienta in business si responsabilitate sociala, a decis acordarea premiului al doilea la categoria Educatie proiectului TECH-WISE, RISK-FREE al Fundatiei Sensiblu.

Proiectul,

detalii

Ghid de interventie in cazurile de violenta cibernetica – o noua resursa pentru specialisti

In cadrul proiectului TECH-WISE, RISK-FREE finantat prin programul Voices Against Violence al Vital Voices Global Partnership SUA, Fundatia Sensiblu a publicat un Ghid de interventie in cazurile de violenta cibernetica, pentru a veni in sprijinul profesionistilor care ofera servicii specializate supravietuitorilor violentei sexuale si de gen.


detalii

Fundatia Sensiblu implementeaza un nou proiect cu sprijinul Ambasadei Britanice la Bucuresti

In perioada noiembrie 2021 – martie 2022, Fundatia Sensiblu, cu sprijinul Ambasadei Britanice la Bucuresti, implementeaza proiectul ”Sensitive response to domestic violence cases”/”Raspuns adecvat la cazurile de violenta domestica”, adresat agentilor de politie si specialistilor din echipele mobile de interventie in urgenta in cazurile de violenta domestica din judetele Ilfov, Dolj, Arad, Bistrita-Nasaud, Vaslui si

detalii

Stop violenței de gen! Mesajul ONG-urilor cu ocazia Zilei internaționale pentru eliminarea violenței împotriva femeilor

Organizațiile neguvernamentale din Rețeaua VIF – Rețeaua pentru prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor atrag din nou atenția că, pe fondul crizei sanitare și sociale cauzate de pandemia de COVID-19, numărul de cazuri de violență împotriva femeilor a crescut și, prin urmare, este nevoie de eforturi susținute și de măsuri mai ferme pentru prevenția

detalii