« Inapoi | Noutati

Proiectul TECH-WISE, RISK-FREE premiat la Gala Romanian CSR Awards

Cea de-a zecea editie a Galei Romanian CSR Awards, organizata de CSR Media, si-a desemnat castigatorii in data de 14 aprilie 2002.

Juriul, format din profesionisti cu experienta in business si responsabilitate sociala, a decis acordarea premiului al doilea la categoria Educatie proiectului TECH-WISE, RISK-FREE al Fundatiei Sensiblu.

Proiectul, finantat prin programul Voices against Violence: the GBV Global Initiative al Vital Voices Global Partnership SUA, a fost implementat in perioada noiembrie 2020 – decembrie 2021, cu scopul de a facilita accesul profesioniștilor care lucrează cu persoanele afectate de violenta online la informații și instrumente necesare în abordarea acestui tip de violenta și a provocărilor utilizării tehnologiei, pentru a realiza o intervenție adecvată în astfel de cazuri.

In cadrul proiectului a fost realizata o cercetare pe tema violentei in mediul online disponibila aici, au fost organizate 10 sesiuni de training pentru specialisti in 10 orase din tara si a fost publicat un ghid de interventie in cazurile de violenta in mediul online. Mai multe detalii despre proiect gasiti pe pagina dedicata

diploma CSR Awards 2022